Goedkope single vakantie
Welkom bij Allaboard Zeilvakanties! Single reizen en eenouder vakanties.
Zeilervaring is niet nodig!
Voor singles en eenouders!
Goedkope single reizen

Allaboard zeilvakanties organiseert reizen langs de kust van de Algarve voor singles en eenouder gezinnen. Onze vakanties zijn ingedeeld in leeftijdscategerieën. Per reis kunnen maximaal 10 singles deelnemen.

Volledig overzicht
Zeilvakanties voor Eenoudergezinnen

Eenouder vakanties

Onze eenouder gezinsreizen zijn een combinatie van veel activiteiten voor de kinderen en ontspanning voor de ouders. De reizen zijn bedoeld voor alleenstaande ouders met kinderen van 4 jaar of ouder.

Alleenstaande ouders hebben vaak een druk bestaan: een drukke baan, het huishouden, de opvoeding van de kinderen. Wij vinden dan ook dat de vakantie er is om te onspannen en te genieten en we geven je de mogelijkheid om dat op je eigen manier te doen. De een zal liever op het strand een balletje trappen met de kinderen, terwijl de ander graag van de rust geniet en aan dek blijft zonnen met een boek. Op onze eenouder gezinsreizen gaat er altijd een ervaren, nederlandse begeleider mee die samen met de kinderen activiteiten onderneemt.

Eenouder vakantie, reizen met kinderen.

Activiteiten

Voor de kinderen hebben we, afhankelijk van de leeftijd, allerlei leuke activiteiten. We verkennen bijvoorbeeld in ons bijbootje de grotten nabij Lagos. Regelmatig gaan we voor anker voor een verlaten strand waar we kunnen zwemmen, voetballen, vliegeren of zandkastelen bouwen. We gaan kanoën of waterfietsen in de baai van Alvor of we gooien aan boord een hengel uit om verse vis te vangen voor op de barbecue.

Leuke activiteiten voor de kinderen. Eenouder reizen.

Verder zijn er genoeg activiteiten voor binnen. We maken flessenpost of knopen armbandjes. Aan boord zijn er ook voldoende gezelschapsspellen en stripboeken om ons te vermaken. Als ouder bepaal je zelf of je meedoet met de activiteiten. Niets is verplicht. Samen maken we er een leuke vakantie van en het belangrijkste is dat iedereen een zorgeloze en ontspannen tijd beleeft.

Vakanties voor alleenstaande ouders.

Dolfijnen

Langs de kust van de Algarve worden regelmatig verschillende soorten wilde dolfijnen gezien. Dagelijks vertrekken er vanuit Portimão en Lagos diverse snelle dolfijnenboten om met toeristen op zoek te gaan naar dolfijnen of walvissen. De kans is dus groot dat we tijdens onze reis ook dolfijnen tegenkomen.

Reizen voor alleenstaande ouders met kinderen.
Zeilvakantie single reizen | eenouder vakantie in Portugal
Bezoek de vakantiebeurs met het nieuwste reisaanbod voor singles!
Vakantiebeurs 2009
Forum singles reizen algarve
Deel ervaringen en ontmoet medereizigers op ons forum!
Zeilen in Portugal | Groepsreizen, lastminutes, eenouder en single reizen
Lastminutes zeilvakantie en Singles reizen
Zeilreizen in Portugal voor singles, groepsreizen, zeilvakantie voor alleenstaande ouders met kinderen.